Γνωρίστε το GrowChef: Indoor Garden Harvests Every Day

0
Γνωρίστε το GrowChef: Indoor Garden Harvests Every Day

Μια άλλη συμπαγής συσκευή υδροπονικής καλλιέργειας; Ναι, αλλά το καθένα έχει κάτι μοναδικό, αν και τα περισσότερα που έχουν σχεδιαστεί για χρήση πάγκου δεν είναι πραγματικός εσωτερικός κήπος. Μοιάζουν περισσότερο με ελάχιστα αυτοματοποιημένες ζαρντινιέρες παρά με κήπο που πραγματικά σας παρέχει φρέσκο ​​φαγητό καθημερινά. Το GrowChef ξεχωρίζει με πολλούς τρόπους.

Το να απολαμβάνετε φρέσκα βότανα και χόρτα που καλλιεργούνται στο σπίτι όλες τις εποχές χωρίς να έχετε την απαιτούμενη αυλή και το τροπικό κλίμα είναι υπέροχο. Ωστόσο, αν η ποσότητα μαρουλιού που παράγει κάθε αναπτυσσόμενος λοβός κάνει μια σαλάτα, και το δικό σας εσωτερικός κήπος έχει μόνο 4, 8 ή 12 τοποθεσίες φυτών – δεν θα αποκομίζετε εξαιρετικά φρέσκα οφέλη πολύ συχνά. Επειδή…

Εσωτερικός Κήπος

Χρειάζονται τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να αναπτυχθεί κάποια ουσία ο σπόρος του μαρουλιού. Αυτές οι δέσμες με ρίζες που πωλούνται από τα παντοπωλεία παρέμειναν στο υδροπονικό σύστημα για 5-6 εβδομάδες από τον σπόρο. Άλλα χόρτα, όπως το σπανάκι, χρειάζονται περίπου 6 εβδομάδες. Τα βότανα αναπτύσσονται πιο αργά. Έτσι, αυτός ο γλαφυρός μικρός κήπος πάγκου με 4 θέσεις φύτευσης θα σας παρέχει μια χούφτα μαρούλι κάθε 7,6 ημέρες. Αυτό συμβαίνει εάν φυτεύετε και συγκομίζετε με ακριβή περιστροφή. Αυτά είναι πραγματικά πιο κατάλληλα για βότανα και είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για νεοφερμένους στην καλλιέργεια. Αλλά αν θέλετε να φάτε, χρειάζεστε περισσότερο χώρο παραγωγής. Αυτό είναι που κάνει τον εσωτερικό κήπο του GrowChef τόσο συναρπαστικό. Εδώ έχετε 51 περιοχές καλλιέργειας σε 3 επίπεδα που φιλοξενούν 17 σπορόφυτα, 17 νεαρά φυτά και 17 φυτά που πλησιάζουν ή στο στάδιο της συγκομιδής. Αυτό είναι μαρούλι και χόρτα έτοιμα για συγκομιδή κάθε μέρα, και μερικά επιπλέον σημεία για βότανα επίσης.

Τώρα αυτός είναι ένας κήπος, κάτι που πρέπει να παρέχει μια συνεχή πηγή τροφής. Και ο εσωτερικός κήπος στην πόλη ή κατά τη διάρκεια του χειμώνα χρειάζεται να πετύχει πολλά περισσότερα από το να παράγει μια χούφτα μαρούλι κάθε 8 ημέρες. Ομολογουμένως, έχετε τόσο πολύ χώρο στο σπίτι σας, αλλά το GrowChef εφαρμόζει κάθετη κηπουρική σε έναν πάγκο υδροπονικού κήπου με τρόπο που βγάζει πολύ νόημα. Δεν υπάρχει χώρος στον πάγκο; Μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο.

Επειδή το GrowChef έχει ύψος σχεδόν 30″ (72 εκατοστά), το επίπεδο του σταδίου συγκομιδής του κήπου δεν πρόκειται να φιλοξενήσει καλά τα ψηλά φυτά, αλλά το να το κάνει πιο ψηλό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε μια σκάλα για να φτάσετε στην περιοχή βλάστησης από πάνω. Δεν είναι διαστημικό γουρούνι με ίχνος σχεδόν 12″ x 24″ (30x60cm). Η κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης πολύ λογική, με τα φώτα LED πλήρους φάσματος 52 watt και την αντλία νερού 12 volt που χρησιμοποιεί μόνο 33 kW το μήνα. Η μονάδα ζυγίζει 8,5 λίβρες. (3,9 κιλά) προτού το γεμίσετε με φυτά και τα απαιτούμενα 10,5 λίτρα νερό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Ο φωτισμός σε κάθε αναπτυσσόμενη βαθμίδα λειτουργεί ανεξάρτητα, ώστε να μπορείτε να τα απενεργοποιείτε και να τα ενεργοποιείτε ξεχωριστά μέσω της εφαρμογής τηλεφώνου. Τα διχτυωτά κύπελλα είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο πλαστικό PLA.

Σε αντίθεση με άλλα σχέδια εσωτερικού κήπου, αυτό δεν σας κρατά αιχμάλωτο για να ξεκινήσετε νέες καλλιέργειες αφού εξαντλήσετε το κιτ. Δεν έχετε κολλήσει στην αγορά «ιδιόκτητων» προγεμισμένων λοβών και προεπιλεγμένης ποικιλίας σπόρων, αν και είναι διαθέσιμα για κηπουρούς plug-n-play. Οι πιο τολμηροί καλλιεργητές μπορούν να ξαναγεμίσουν τα διχτυωτά κύπελλα με φρέσκο ​​βερμικουλίτη και να σπείρουν οποιουσδήποτε επιθυμητούς σπόρους (εφόσον τα φυτά θα απολαμβάνουν τις διαστάσεις του συστήματος), γεγονός που τον καθιστά έναν πολύ βιώσιμο εσωτερικό κήπο. Τα LED και η αντλία νερού αντικαθίστανται επίσης εύκολα.

Η ομάδα του GrowChef μόλις ολοκλήρωσε μια εξαιρετικά επιτυχημένη καμπάνια Kickstarter, συγκεντρώνοντας περίπου το 200% της ζητούμενης χρηματοδότησης για να μεταφέρει το ήδη αποδεδειγμένο πρωτότυπο σχέδιο εσωτερικού κήπου στη μαζική παραγωγή. Φαίνεται τέλειο για μια σταθερή ροή βοτάνων και συστατικών σαλάτας. Δεν σου αρέσει το μπλε; Δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν 4 χρώματα για να διαλέξετε.

Περισσότερες πληροφορίες:

Οι εικόνες είναι ευγενική προσφορά του GrowChef.

Schreibe einen Kommentar