ελίτ προγράμματα διατροφής της εταιρείας θρεπτικών ουσιώνGROZINE

0
ελίτ προγράμματα διατροφής της εταιρείας θρεπτικών ουσιώνGROZINE

Elite Nutrients, Για Σοβαρούς Καλλιεργητές

Η Elite Nutrients Crop Feeding Company

Η Elite συνεργάστηκε με έναν σύγχρονο επαγγελματικό χώρο καλλιέργειας 68.000 τετραγωνικών ποδιών για να αναπτύξει τα βασικά θρεπτικά συστατικά και τα πρόσθετα για να δημιουργήσει ένα απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επαγγελματικού επιπέδου.

ο Elite Nutrients Company είδε μια ανάγκη που δεν ικανοποιούνταν από τους υπάρχοντες κατασκευαστές υδροπονικών θρεπτικών ουσιών. Αυτή η ανάγκη ήταν για ένα πρόγραμμα διατροφής των καλλιεργειών υψηλής απόδοσης που λειτουργούσε σε εμπορική κλίμακα, αναπτύσσοντας τόσο από άποψη οικονομίας όσο και από άποψη ευκολίας χρήσης – και πολύ σημαντικό, ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να αποφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς απολύτως κανέναν επιβλαβή PGR (ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών). κανένα από τα σκευάσματα, χωρίς εξαιρέσεις.

φόρμουλες προγράμματος ελίτ θρεπτικών συστατικών

Η Elite Nutrients ανήκει, λειτουργεί και καθοδηγείται από βετεράνους του κλάδου—με έναν από τους ιδρυτές της να έχει πολυετή προηγούμενη εμπειρία στην ανάπτυξη και την εμπορία μιας παγκόσμιας εταιρείας θρεπτικών ουσιών με επιτυχία σε πολλές ηπείρους.

«Εργάστηκα στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας θρεπτικών ουσιών για χρόνια. Ωστόσο, μόλις παρακολούθησα την επαγγελματική ανάπτυξη της Καλιφόρνια, εξεπλάγην όταν είδα πόσο μεγάλο κενό υπήρχε μεταξύ αυτού που ήθελαν οι καλλιεργητές και του τι ήταν πραγματικά διαθέσιμο σε αυτούς».

«Ήταν σαφές για μένα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και εξελιχθεί πολύ γρήγορα στην αγορά, ενώ οι περισσότεροι από τους καθιερωμένους προμηθευτές θρεπτικών ουσιών και οι συνθέσεις τους παραμένουν σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες».

«Τα στελέχη με τα οποία εργάζονται οι περισσότεροι καλλιεργητές τώρα είναι πολύ ευαίσθητα σε θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με αυτά που μπορεί να ήταν δημοφιλή μόλις πριν από χρόνια. Με μερικές από τις τυπικές οδηγίες και τύπους που είδα ανθρώπους να χρησιμοποιούν με επιτυχία, άρχισα να βλέπω την κατάσταση σαν να προσπαθώ να πολεμήσω στο σύγχρονο πεδίο μάχης με μουσκέτες και στρατηγικές μάχης του 1800».

Ο Ash άρχισε να συζητά το κενό που παρατήρησε με έναν έμπιστο συνάδελφό του, Kelly Clenet, Michael Grillo και Graham Farrar και αφού βρήκαν τον κατάλληλο βιοχημικό που μοιράστηκε το όραμά τους, η Elite Nutrients άρχισε να αναδύεται.

Η νεοσύστατη Elite Nutrients δεν έσπευσε να κυκλοφορήσει στην αγορά με ένα μη δοκιμασμένο αντίγραφο άνθρακα τυπικών λιπασμάτων A&B με τη συνήθη σειρά Β-βιταμινών και Bloom Boosters ως πρόσθετα όπως τόσα άλλα.

Αντίθετα, η Elite συνεργάστηκε με έναν σύγχρονο επαγγελματικό χώρο καλλιέργειας 68.000 τετραγωνικών ποδιών για να αναπτύξει τα βασικά θρεπτικά συστατικά και τα πρόσθετα για να δημιουργήσει ένα απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επαγγελματικού επιπέδου. Ένα πρόγραμμα που έχει όσα μέρη μπορείτε να υπολογίζετε από το ένα σας χέρι — και πάλι χωρίς απολύτως κανένα επιβλαβές συνθετικό PGR που μπορεί να επικρατεί σε άλλες σειρές.

αεροκλωνοποιητές ρίζας ανάφλεξης

Elite-809x100

Δεν υπάρχουν φτηνές συντομεύσεις για την επιτυχία εδώ. Πολλές αναδιατυπώσεις και πειραματισμοί σε πολύ μεγάλη κλίμακα ήταν τα «μυστικά συστατικά» πίσω από το γιατί αυτό το πρόγραμμα δεν έλαβε παρά διθυραμβικές κριτικές από τους πρώτους πιλότους δοκιμών.

Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους που μεγαλώνουμε σε υδροπονία ή άλλα μέσα, με 4 φυτά ή 4000, το Elite Nutrients θα κυκλοφορήσει στο υπόλοιπο αυξανόμενο κοινό, στις 14 Μαρτίου 2016.

Εμείς στο Grozine είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία και είμαστε τυχεροί που μας δόθηκαν πολλά δοκιμαστικά πακέτα της πλήρους σειράς Elite για να δοκιμάσουμε μόνοι μας. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την εγγύηση χωρίς PGR. Ενώ οι λόγοι για την υγεία και το περιβάλλον είναι πιο προφανείς όσον αφορά το ότι δεν είναι θετικό οι ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών, μας αρέσει η ιδέα ότι αφαιρεί από την εξίσωση πολλές παγίδες σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση μιγμάτων χωρίς έδαφος.

Ένα καθαρό θρεπτικό συστατικό με βάση το συνθετικό μπορεί να απομακρυνθεί αποτελεσματικά από κοκοφοίνικα, τύρφη, πετροβάμβακα κ.λπ. για πιο απαλές γεύσεις καθώς και για μεταφορά με χαμηλά υπολείμματα θρεπτικών συστατικών για την επόμενη καλλιέργεια. Όταν δεν υπάρχουν PGR που πρέπει να ανησυχείτε στο μέσο ανάπτυξης, η επαναχρησιμοποίηση των μιγμάτων μπορεί να είναι παιχνιδάκι.—δεν ανησυχείτε για περιόδους «σοκ» στην επόμενη καλλιέργεια.

Με μόνο 5 υγρά μέρη που αποτελούν ολόκληρο το πρόγραμμα, μας αρέσει επίσης η αξία και η ευκολία χρήσης.

Τα θρεπτικά συστατικά είναι επίσης εξαιρετικά συμπυκνωμένα, με ένα μόνο λίτρο βασικού θρεπτικού συστατικού να φτάνει έως και ένα γαλόνι άλλων εταιρειών κατά τη σύγκριση των ρυθμών ανάμειξης.

Για παράδειγμα, το μεγαλύτερο μέρος από οποιοδήποτε από τα πέντε μέρη που χρησιμοποιούνται PER GALLON είναι ένα πολύ λεπτό 10 ml (δύο κουταλάκια του γλυκού). Ο μέσος όρος είναι πιο κοντά στα 4 ή 5ml ωστόσο. Μην μας πιστεύετε, ελέγξτε αυτό το εύχρηστο γράφημα:

Elite-Feed-Chart-BW

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για εκτύπωση PDF

Σημείωση του συντάκτη: όταν αναμειγνύονταν σύμφωνα με τις οδηγίες, οι τελικές συγκεντρώσεις ήταν πολύ κατάλληλες για τις σύγχρονες τροφοδοσίες των καλλιεργειών – φαίνεται ότι οι πραγματικοί καλλιεργητές έκαναν το γράφημα, όχι οι άνθρωποι που θέλουν να πουλήσουν περισσότερα λιπάσματα από τα βέλτιστα.

Ενώ το Grozine διεξάγει περαιτέρω έρευνα μέσω πραγματικών δοκιμών σε μια ποικιλία κήπων, εδώ είναι τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

ελίτ αναφλεκτήρας ρίζας

Root Igniter

-Μέση χρήση, 3ml ανά γαλόνι
-Ιδανικό για πολλαπλασιασμό, πρώιμο λαχανικό. δεν απαιτείται συνθετικό όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, επίσης μια εξαιρετική επιλογή για συστήματα αεροπονικής κλωνοποίησης

-Υγρό σκεύασμα mychorhizal τελευταίας τεχνολογίας

-Προορίζεται να επεκτείνει τη ριζική μάζα με φυσικές διαδικασίες και να ανοσοποιήσει τα φυτά κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες ανάπτυξης

ελίτ θρεπτικά συστατικά βασική θρεπτική ουσία Α

Βασικό θρεπτικό συστατικό Α

-Μέση χρήση, 5ml ανά γαλόνι
-Χρησιμοποιείται με το βασικό θρεπτικό συστατικό Β σε ποικίλες ποσότητες για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών της καλλιέργειας από τον πολλαπλασιασμό έως την ωριμότητα

-Πλούσιο σε Άζωτο και Ασβέστιο με πλήρες φάσμα μικροθρεπτικών συστατικών

-Η μοναδική χηλίωση μειώνει προβλήματα αδιαλυτότητας ή pH χωρίς φραγμένες γραμμές. ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες ανάπτυξης, όπως η καλλιέργεια σε εξωτερικούς χώρους στη Νότια Καλιφόρνια, όπου όλα τα είδη φανκ μπορούν να εμφανιστούν σε μια γραμμή άρδευσης που αφήνεται στον ήλιο με υπολειμματικά θρεπτικά συστατικά από την τελευταία άρδευση.

ελίτ θρεπτική βάση θρεπτικό συστατικό β

Βασικό θρεπτικό συστατικό Β

-Μέση χρήση, 9ml ανά γαλόνι
-Χρησιμοποιείται με το βασικό θρεπτικό συστατικό Α σε ποικίλες ποσότητες για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών της καλλιέργειας από τον πολλαπλασιασμό έως την ωριμότητα

-Εφαρμόζεται όλο και περισσότερο στο Άνθος ενώ μειώνει το Βασικό Θρεπτικό Α για να αυξήσει τον Φώσφορο, το Κάλιο και το Μαγνήσιο παρέχοντας αμινοξέα στις Μορφές L. ένας αποδεδειγμένος συνδυασμός οφθαλμών, λουλουδιών και φρούτων

-Η μοναδική χηλίωση μειώνει προβλήματα αδιαλυτότητας ή pH χωρίς φραγμένες γραμμές. ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες ανάπτυξης

ελίτ θρεπτικά συστατικά τονωτικό ρίζας Γ

Root Tonic C

-Μέση χρήση, 4ml ανά γαλόνι

-Χτίζει ισχυρότερα φυτά και βοηθά στη διατήρηση των κυττάρων ενυδατωμένα και προάγει την υγιή ρύθμιση υγρών σε περιόδους υψηλής ζήτησης λόγω γρήγορης ανάπτυξης ή αγχωτικών περιβαλλοντικών συνθηκών
-Οι φυσικοί συμπαράγοντες βοηθούν στην προώθηση μεγαλύτερης πλευρικής ανάπτυξης στην πρώιμη ανάπτυξη, ενώ δημιουργούν ισχυρότερες ρίζες με μεγαλύτερη μάζα

-Εξαιρετική ενίσχυση της ζωτικότητας σε οποιοδήποτε στάδιο ανάπτυξης όπου οι καλλιέργειες έχουν υποστεί οποιαδήποτε πίεση. δηλαδή πλήρη και υγιή ανάρρωση

ελίτ θρεπτικά συστατικά ρητίνη δ

Ρητίνη Δ

-Μέση χρήση, 8 ml ανά γαλόνι

-Ενθαρρύνει τα βαρύτερα άνθη, μπουμπούκια και καρπούς στην ωριμότητα προάγοντας υψηλότερα επίπεδα αιθέριων ελαίων

-Διεγείρει φυσικά τα αιθέρια έλαια να συσσωρεύονται ενώ ρυθμίζει την περιεκτικότητα σε υγρασία από πάνω καθώς πλησιάζει η ωριμότητα, δηλαδή περισσότερα έλαια, λιγότερο νερό στην τελική συγκομιδή.

-Εφαρμόζεται όλο και περισσότερο μέσω της μεταγενέστερης ανθοφορίας μέχρι την έκπλυση ή τη συγκομιδή

Ετικέτες: εμπορική καλλιέργεια, ελίτ κήπος, ελίτ θρεπτικά συστατικά, προγράμματα τροφοδοσίας, υδροπονικά θρεπτικά συστατικά, ρητίνη D, αναφλεκτήρας ρίζας, τονωτικό ριζών

Schreibe einen Kommentar