Πότε πρέπει να χτίσετε ένα μικροσκοπικό σπίτι

Πότε πρέπει να χτίσετε ένα μικροσκοπικό σπίτι

August 3, 2021 0 Von admin

πότε να χτίσεις ένα μικροσκοπικό σπίτι

Αν περνάτε από το βήματα για να αγοράσετε ένα σπίτι, ένα βήμα που πρέπει να προσθέσετε είναι να καθορίσετε το μέγεθος του σπιτιού ή του ακινήτου. Αυτό θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στον προϋπολογισμό σας και να σας εξοικονομήσει χρήματα, αλλά και τις ανάγκες που θα έχετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν αν χρειάζονται ένα μεγάλο σπίτι ή ένα μικρότερο σπίτι. Ένα πράγμα που δεν θεωρούν πολλά άτομα ή ζευγάρια είναι αυτά τα μοντέρνα μικροσκοπικά σπίτια. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να προσδιορίσετε εάν ένα μικροσκοπικό σπίτι ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Τα μικροσκοπικά σπίτια δεν είναι για όλους, ωστόσο υπάρχουν κάποια προνόμια για να έχετε ένα, εάν μπορείτε να το κάνετε να λειτουργήσει. Ωστόσο, όλα καταλήγουν στο πότε πρέπει να σκεφτείτε να χτίσετε ένα μικροσκοπικό σπίτι.

Θέλετε χαμηλότερα έξοδα

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Με ένα μικροσκοπικό σπίτι θα έρθουν και χαμηλότερα έξοδα. Δεν θα χρειαστεί πολύ για να συνεχίσει να λειτουργεί. Το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι φθηνό, το κόστος θέρμανσης θα είναι φθηνό, ακόμη και το κόστος που αντέχετε για την επίπλωση του σπιτιού θα είναι φθηνό επειδή δεν μπορείτε να αγοράσετε υπερβολικά.

Μακροπρόθεσμα, θα εξοικονομήσετε έναν τόνο χρημάτων ζώντας σε ένα μικροσκοπικό σπίτι. Επίσης, θα βρούμε έναν λόγο λίγο αργότερα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα περάσετε πολύ χρόνο στο μικροσκοπικό σας σπίτι.

Δεν θέλετε υποθήκη

Δεσμευόμενοι με έξοδα και έξοδα, πιθανότατα δεν θα έχετε υποθήκη με ένα μικροσκοπικό σπίτι. Το πιο ακριβό πράγμα μπορεί να είναι η γη. Τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή του θα είναι ελάχιστα και οι ώρες εργασίας θα είναι μικρότερες από ό,τι αν χτίζατε ένα κανονικό ή μεγαλύτερο σπίτι.

Εάν έχετε εξοικονομήσει χρήματα, το πιθανότερο είναι ότι θα μπορέσετε να τα φτιάξετε και να τα πληρώσετε άμεσα. Συνήθως δεν χρειάζεται να αναζητήσετε δανειστή ή να υπομείνετε περισσότερο χρέος. Στην πραγματικότητα, ένα μικροσκοπικό σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άλλο χρέος σας χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για υποθήκη ποτέ ή μακροπρόθεσμα.

Θέλετε ευκολότερη συντήρηση

Η συντήρηση σε ένα μικροσκοπικό σπίτι θα είναι αρκετά εύκολη. Είτε το επισκευάζετε εσείς είτε προσλαμβάνετε κάποιον να διορθώσει κάτι, δεν θα πάρει πολλά. Εάν χρειάζεστε μια νέα στέγη κάποια στιγμή, θα είναι ένα αεράκι σε σύγκριση με το να τοποθετήσετε μια στέγη σε ένα σπίτι κανονικού μεγέθους. Εάν χρειάζεστε νέα υδραυλική λειτουργία ή οι σωλήνες πρέπει να αντικατασταθούν, δεν θα υπάρχει πρόβλημα, καθώς δεν θα χρειαστεί να τους περάσετε σε μεγάλο υπόγειο.

Το κόστος συντήρησης θα είναι επίσης ελάχιστο.

Σου αρέσει η Φύση

Υπονοήσαμε αυτόν τον λόγο, αλλά μπορείτε να το φτιάξετε επειδή αγαπάτε την ύπαιθρο και να περνάτε πολύ χρόνο στη φύση.

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο για κάμπινγκ, ταξιδεύοντας σε υπαίθριες εκδρομές ή ίσως απλώς ταξιδεύετε γενικά, δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε χρήματα για ένα μεγάλο σπίτι. Φαίνεται σαν χαμός να έχεις ένα μεγάλο σπίτι αν δεν πρόκειται να περάσεις πολύ χρόνο σε αυτό.

Εάν βλέπετε ότι δεν είστε πολύ σπίτι, σκεφτείτε να μετακομίσετε σε ένα μικροσκοπικό σπίτι.