Πώς να ζωγραφίσετε χαρούμενες πέτρες για αρχάριους

Πώς να ζωγραφίσετε χαρούμενες πέτρες για αρχάριους

Juli 29, 2022 0 Von admin

Ζωγράφισε χαρούμενες πέτρες

Αφού μετακομίσαμε στην Ολλανδία, αρχίσαμε να βλέπουμε ζωγραφισμένους βράχους στις βόλτες μας. Μας κίνησε το ενδιαφέρον και ανακαλύψαμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα „Happy Stones“ ( The Kindness Rocks Project) γύρω από την περιοχή μας με ανθρώπους που αφήνουν ζωγραφισμένους βράχους για να βρουν άλλοι για να τους φέρουν το χαμόγελο στα χείλη. Η Emily φυσικά της άρεσε να ψάχνει για κρυψώνες, έχοντας το μεγαλύτερο χαμόγελο κάθε φορά που καταφέρναμε να βρούμε τουλάχιστον ένα. Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι που μας έκανε εμμονή όχι μόνο να τα ψάχνουμε, αλλά και να τα ζωγραφίζουμε. Δεν είδε κανένα πρόβλημα να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε χαρούμενες πέτρες και να τις αφήνουμε στον κόσμο να τις βρει. Η δασκάλα μου θα μπορούσε να της είχε δώσει λίγους λόγους για τους οποίους αυτό δεν ήταν καλή ιδέα. Είμαι κακός ακόμα και με τα πιο απλά έργα χειροτεχνίας.

Άρχισα να ψάχνω για νέες ιδέες που θα μπορούσα να κάνω, δεδομένου ότι δεν έχω καλλιτεχνικό κόκαλο στο σώμα μου και η Έμιλυ συνέχιζε να φέρνει τις νέες ιδέες από το νηπιαγωγείο της.

«Μαμά, μάθαμε για την άνοιξη αυτή την εβδομάδα, μπορούμε να φτιάξουμε μια πέτρα άνοιξης;»

«Σήμερα μάθαμε για τα σπίτια, μπορείς να μου φτιάξεις ένα σπίτι για να το φέρω στους δασκάλους;» (Αυτό θα είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο για την ημέρα του δασκάλου)

„Τι μπορούμε να ζωγραφίσουμε για το θέμα του νερού;“

Δεν μπορούσα να συμβαδίσω με τις ιδέες της, ειδικά επειδή δεν ξέρω πώς να ζωγραφίζω. Ευτυχώς, το Pinterest είναι εδώ για να βοηθήσει, έχει τις καλύτερες ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζωγραφίσετε χαρούμενες πέτρες.

Τέρατα

Φωτογραφία: Pinterest/ Mamaliefde.nl

Μου αρέσει να ζωγραφίζω αυτούς τους τύπους χαρούμενες πέτρες γιατί δεν μπορείς να τις χαλάσεις. Ό,τι και να κάνετε, θα εξακολουθούν να μοιάζουν με τέρατα. Δύο μάτια, τρία, τέσσερα, δεν έχει σημασία. Μεγάλα στόματα, στόματα με δόντια ή στραβά, ακόμα δεν έχει σημασία. Τα μικρά σας θα λατρέψουν να έρχονται με νέες ιδέες.

Minions

Φωτογραφία: Pinterest/artsycraftsymom.com

Τα Minions είναι όλη η τρέλα τώρα, ειδικά με μια νέα ταινία. Τη στιγμή που είδε τις αφίσες αποφάσισε ότι θέλει να τις δοκιμάσει, και ήταν εξαιρετικά εύκολο να γίνουν, επειδή όλα τα minions είναι ευέλικτα, ώστε να έχετε την πολυτέλεια να κάνετε μερικά λάθη.

Μέλισσες

Φωτογραφία: Pinterest

Άλλο ένα από τα αγαπημένα μας καθώς είναι εύκολο να το φτιάξουμε ακόμα και για ένα τετράχρονο και εμένα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ζωγραφίσεις χαρούμενες πέτρες αν βρεις τις σωστές ιδέες που μπορώ να φτιάξω ακόμα και εγώ.

Πασχαλίτσες

Φωτογραφία: Pinterest/madewithhappy.com

Παρόμοια με τις μέλισσες, οι πέτρες πασχαλίτσες είναι εύκολο να κατασκευαστούν. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι μας δίνουν την ευκαιρία να είμαστε δημιουργικοί και να το ανακατεύουμε με τα χρώματα και τα σημεία τους.

πιγκουίνοι

Φωτογραφία: Pinterest/ilovepaintedrocks.com

Ένα άλλο μέλος του ζωικού βασιλείου, οι πιγκουίνοι είναι εξαιρετικά εύκολο να ζωγραφιστούν. Τους μπλέκω συνεχώς τη μύτη και εξακολουθούν να φαίνονται αξιολάτρευτα.

Μάνταλα

Φωτογραφία: Pinterest

Αυτή είναι μια καλή ιδέα για να διασκεδάσετε τα παιδιά καθώς μπορούν να είναι όσο δημιουργικά και ακατάστατα θέλουν. Απλώς πρέπει να αφήσουν τη φαντασία τους να τους οδηγήσει και απλώς τελεία, τελεία, τελεία στην πέτρα.

Η ζωγραφική χαρούμενες πέτρες μπορεί να είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για τους ενήλικες και τα παιδιά. Απλώς προειδοποιήστε, μόλις τα παιδιά σας αποκτήσουν το δημιουργικό σφάλμα, θα βρίσκουν συνεχώς νέες ιδέες για το τι να ζωγραφίσουν και θα πρέπει να ενισχύσετε το παιχνίδι σας.