Συστήματα φωτός Revolution DEva HPS

0
Συστήματα φωτός Revolution DEva HPS

Συστήματα φωτός Revolution DEva HPS

Κορυφαία ολοκληρωμένα συστήματα φωτισμού καλλιεργειών

Τα συστήματα φωτισμού Revolution DEva HPS παρέχουν στους καλλιεργητές φωτισμό καλλιέργειας υψηλής απόδοσης υψηλής απόδοσης που προαιρετικά μπορεί να διαχειρίζεται ή να ρυθμίζεται μέσω των Controls (RLC1) για τη βελτίωση των συνθηκών καλλιέργειας και την αποτελεσματικότερη χρήση της ισχύος για φωτισμό και σχετικούς σκοπούς ψύξης.

Τα συστήματα φωτισμού Revolution DEva HPS χρησιμοποιούν την τεχνολογία DE HPS (Νάτριο υψηλής πίεσης διπλού άκρου) για να προσφέρουν αυξανόμενες εντάσεις φωτισμού σε ένα ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο φωτιστικό κηπουρικής (σύστημα φωτισμού και εξάρτημα) έναντι άλλων.

Τα συστήματα φωτισμού Revolution DEva HPS είναι τα μόνα συστήματα που περνούν την αξιολόγηση καταναλωτών της FCC, πράγμα που σημαίνει ότι το iPhone σας είναι πιο πιθανό να σας προκαλέσει προβλήματα παρεμβολής ραδιοσυχνοτήτων παρά ένα δωμάτιο ή ένα θερμοκήπιο γεμάτο με DEva που λειτουργούν σε πλήρη κλίση, σύμφωνα με τον Greg Richter της Revolution Micro.


Δοκιμή ανεξάρτητου εργαστηρίου φωτισμού DEva Εναντίον Γαβίτα (κάντε κλικ σε πράσινους συνδέσμους)

Στιγμιότυπο οθόνης 16-07-2016 στις 6.27.09 μ.μ


IMG_6426

Τα συστήματα φωτός Revolution DEva HPS είναι τα μόνα συστήματα DE HPS που λειτουργούν σε χαμηλή συχνότητα (50-100 Hz) έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων hertz που λειτουργούν άλλες μονάδες.

Η λειτουργία χαμηλής συχνότητας κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη σε κρίσιμα ηλεκτρικά εξαρτήματα βελτιώνοντας την αντοχή και την αξιοπιστία. Τα συστήματα φωτισμού Revolution DEva HPS είναι τα μόνα συστήματα που περνούν την αξιολόγηση καταναλωτών της FCC, πράγμα που σημαίνει ότι το iPhone σας είναι πιο πιθανό να σας προκαλέσει προβλήματα παρεμβολής ραδιοσυχνοτήτων παρά ένα δωμάτιο ή ένα θερμοκήπιο γεμάτο με DEva που λειτουργούν σε πλήρη κλίση, σύμφωνα με τον Greg Richter της Revolution Micro.

Επιπλέον, η λειτουργία χαμηλής συχνότητας βοηθά στην αποφυγή της αρμονικής παραμόρφωσης που μπορεί να δημιουργήσει αλλαγή χρώματος σε ορισμένα συστήματα φωτισμού, δηλαδή τα φυτά σας λαμβάνουν το καλύτερο φάσμα για ανάπτυξη και ανθοφορία.

Ο έλεγχος RLC1 (Revolution Lighting Control) της RevMicro σας βοηθά να κάνετε ένα υπέροχο πράγμα ακόμα καλύτερο. Και άλλα καλά νέα είναι ότι το RLC1 είναι συμβατό με άλλα E-Ballast που μπορούν να συνδεθούν με τερματικά τύπου τηλεφωνικής υποδοχής, που περιλαμβάνει όλες τις σειρές Deva και Phantom.

Το RLC1 μπορεί να ελέγξει έως και 512 στραγγαλιστικά πηνία τύπου E σε δύο ανεξάρτητες ζώνες, όπως είναι, κατευθείαν από το κουτί. BTW, μπορεί επίσης να ελέγξει το υπάρχον σύστημα φωτισμού σας—απλώς δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μείωσης έντασης με ενεργοποιημένη θερμοκρασία, αλλά σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τον υπάρχοντα φωτισμό όσο το επιτρέπουν ο προϋπολογισμός και ο χρόνος, δηλαδή δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρη τη λειτουργία σας για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ελεγκτή.

Έχουμε περισσότερο υπόβαθρο για τον ελεγκτή DEva και RLC1 δεξιά ΕΔΩ. Ωστόσο, για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θέλουμε να μιλήσουμε για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη για την καλλιέργεια εσωτερικών χώρων ή θερμοκηπίου.

IMG_6477

Φως = Θερμότητα

Οι έμπειροι καλλιεργητές γνωρίζουν τη στενή σχέση που παίζουν μαζί οι απαιτήσεις φωτισμού και ψύξης των καλλιεργειών τους. Ας αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα. Τα συστήματα φωτισμού ανάπτυξης DE HPS λειτουργούν HOT, όπως θα περίμενε κανείς, εκπέμποντας την ποσότητα φωτός που κάνουν ανά watt ισχύος που καταναλώνεται. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ζήτηση για συστήματα ψύξης για εσωτερικούς κήπους ή θερμοκήπια. Ενώ μερικές φορές η επιπλέον θερμότητα μπορεί να είναι καλό πράγμα εποχιακά, τις περισσότερες φορές χρειάζεται να αφαιρείται, π.χ. ανεμιστήρες εξάτμισης, κλιματισμός ή εξαερισμός.

Κοινοί περιορισμοί για τους καλλιεργητές

Μερικές μέρες, το σύστημα ψύξης σας μπορεί να μην είναι σε θέση να διατηρήσει τις θερμοκρασίες στο βέλτιστο περιβάλλον ανάπτυξης, για παράδειγμα κάτω από 85 βαθμούς F με τα φώτα να λειτουργούν σε πλήρη ισχύ.

Όταν το σύστημα ψύξης δεν μπορεί να συμβαδίσει, τα φυτά υποφέρουν. Σε ακραίες περιπτώσεις, π.χ. αστοχία ψυκτικού εξοπλισμού, ολόκληρες καλλιέργειες (και επενδύσεις) μπορεί να χαθούν μέσα σε λίγες ώρες.

Το να διατηρείτε τα φυτά σας σε συνθήκες κακού φωτισμού ή στο σκοτάδι για να αποφύγετε προβλήματα θερμότητας δεν είναι μια παραγωγική λύση.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Φωτισμού

IMG_6417

Το RLC1 συντονίζει τέλεια αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς (και απαιτητικούς) παράγοντες στην αναπτυσσόμενη εξίσωσή σας, δηλαδή τη σχέση μεταξύ των εντάσεων φωτισμού και της θερμοκρασίας σε ένα δεδομένο μέρος της ημέρας ή της εποχής.

Ακολουθεί ένα πρακτικό παράδειγμα:

Είναι μεσοκαλόκαιρο και πρέπει να θυμάστε τις θερμοκρασίες στο χώρο καλλιέργειας προς το τέλος του κύκλου ανθοφορίας—η καλλιέργειά σας επιτυγχάνει την καλύτερη ποιότητα και απόδοση όταν ωριμάζει σε μέτριες θερμοκρασίες—αλλά προτιμά επίσης ισχυρό φωτισμό για βαριές και πυκνές αποδόσεις.

Με έναν ελεγκτή όπως το RLC συνδεδεμένο σε E-Ballasts, η ένταση φωτισμού μπορεί να αρχίσει να μειώνεται σταδιακά εάν οι θερμοκρασίες αυξηθούν πέρα ​​από το προγραμματισμένο σημείο ρύθμισης του παραγωγού, για παράδειγμα πάνω από 80 Deg F. Έτσι, αυτό που συμβαίνει είναι ότι όταν τα πράγματα ξεπεράσουν τη βέλτιστη Ο αισθητήρας θερμοκρασίας λέει στο RLC τι συμβαίνει—το RLC στη συνέχεια στέλνει ένα σήμα στο ballast για να μειωθεί κατά 25%. Εάν η θερμοκρασία συνεχίσει να αυξάνεται πέρα ​​από τη βέλτιστη, η διαδικασία θα επαναληφθεί έως ότου το έρμα ή το σύστημα φωτισμού έχει μειωθεί αρκετά ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα ξεπεραστεί το σημείο ρύθμισης θερμοκρασίας.

Σε ένα χειρότερο σενάριο όπου υπάρχει αστοχία στο αναπτυσσόμενο σύστημα ψύξης του περιβάλλοντος, οι χώροι ανάπτυξης μπορεί να θερμανθούν σε θερμοκρασίες αρκετά υψηλές ώστε να σκοτώσουν ή να καταστρέψουν τις καλλιέργειες – ή ακόμα χειρότερα.

Ευτυχώς, οι καλλιεργητές μπορούν επίσης να προγραμματίσουν σε ένα σημείο ρύθμισης θερμοκρασίας «τσέρνομπιλ», π.χ. 95 βαθμούς Φαρενάιτ, όπου όλα τα φώτα θα σβήσουν μόλις προκύψει αυτή η κρίσιμη Κόκκινη Ζώνη (υψηλή θερμοκρασία). Δεν μπορεί να τονιστεί υπερβολικά πόσο ανεκτίμητη είναι αυτή η λειτουργία – ειδικά όταν κάποιος δεν είναι γύρω στο 24/7 για να παρατηρήσει τις συνθήκες στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον.

Πέρα από τον έλεγχο θερμοκρασίας

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα πέρα ​​από τα πολύ σημαντικά που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, χρησιμοποιώντας ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού. Το κόστος είναι πάντα σημαντικό – ελεγκτές όπως το RLC1 δεν κοστίζουν πολύ σε σύγκριση με τα μηχανικά χρονόμετρα και τα πολύ ακριβά για την αγορά και εγκατάσταση μετρητών βαρέως καλωδίου που χρειάζονται για τον έλεγχο και τη λειτουργία των φώτων ανάπτυξης.

Το RLC χρησιμοποιεί απλά καλώδια τύπου τηλεφώνου και ήχου για να ανιχνεύει τη θερμοκρασία και να στέλνει λειτουργικά σήματα σε κάθε ένα από τα lumineres του συστήματος φωτισμού (και τα Phantoms και Devas στέλνουν επίσης σήματα πίσω στο RLC1).

Αυτό το ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού είναι «Pennies to the Dollar» σε σύγκριση με τα παραδοσιακά χρονόμετρα και καλωδιώσεις του χώρου καλλιέργειας. Το καλώδιο θερμοκρασίας μπορεί να παραμείνει ακριβές σε απόσταση εκατό πόδια από τη μονάδα ελεγκτή. Φυσικά, αυτό επιτρέπει στους καλλιεργητές να δουν τη θερμοκρασία και να κάνουν αλλαγές στον κύκλο φωτισμού ή στα σημεία ρύθμισης θερμοκρασίας έξω από το δωμάτιο καλλιέργειας ή το θερμοκήπιο.

Στην περίπτωσή μας εδώ στο Grozine, μπορούμε να παρατηρήσουμε και να ελέγξουμε τον φωτισμό και τη θερμοκρασία στο υδροπονικό θερμοκήπιό μας από το διπλανό μας γραφείο—μέρα ή νύχτα από το γραφείο μας—ή οπουδήποτε σε απόσταση από το χέρι από όπου επιλέγουμε να τοποθετήσουμε τη μονάδα ελέγχου.

Ένταση Φωτός ράμπας

Το RLC1 επιτρέπει στους καλλιεργητές να αυξάνουν και να μειώνουν σταδιακά τις εντάσεις φωτισμού με Ballasts E-Type. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε μια ανατολή και δύση του ηλίου για να ξυπνούν απαλά τα φυτά σας, εξοικονομώντας σας ενέργεια, αποφεύγοντας τα αναποδογυρισμένα διακόπτες από μεγάλες αναβαθμίσεις, διατηρώντας παράλληλα τα φυτά σας πιο παραγωγικά.

Συνδεθείτε στον τυπικό εξοπλισμό σας

Κάθε μία από τις δύο ανεξάρτητες ζώνες σάς επιτρέπει επίσης να συνδέσετε ένα καλώδιο σκανδάλης 6 V για τα φώτα ON, τα φώτα OFF και την υψηλή θερμοκρασία. Πρακτικά, τα καλώδια της σκανδάλης ελέγχου μπορούν να ενεργοποιήσουν ρελέ υψηλότερης έντασης ρεύματος για πράγματα όπως άλλα στάνταρ στραγγαλιστικά πηνία (συγγνώμη χωρίς μείωση της έντασης), κλιματιστικά, αφυγραντήρες ή συστήματα προειδοποίησης και ειδοποιήσεις χειριστή.

Είναι δύσκολο να εγκατασταθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού καλλιεργειών;

Όχι, είναι πολύ πιο εύκολο και φιλικό να εγκαταστήσετε σε σχέση με τα παραδοσιακά ενσύρματα χειριστήρια, χρονόμετρα, ρελέ υψηλής έντασης κ.λπ. Βασικά, απλώς κρεμάστε τα ballasts, συνδέστε τα καλώδια τηλεφώνου (μαργαρίτα chanied με πολλαπλά ballasts), συνδέστε τα καλώδια του αισθητήρα θερμοκρασίας, ελέγξτε το σετ σημεία και, στη συνέχεια, συνδέστε τα στραγγαλιστικά πηνία σας στο τροφοδοτικό—δεν θα ανάψουν μέχρι να τους πει το RLC1 να συνδεθούν μόλις συνδεθούν σε έναν προγραμματισμένο ελεγκτή.

Είναι πιο ακριβό;

Στην περίπτωση των συστημάτων φωτισμού DEva DE HPS και του RLC1, όχι, δεν είναι πιο ακριβό από άλλα συστήματα φωτισμού DE και τυπικούς ελέγχους όταν συνυπολογίζεται το κόστος του καλωδίου βαρέως μετρητή, των ρελέ υψηλής έντασης, των μηχανικών ή ψηφιακών χρονομέτρων κ.λπ.

Τι γίνεται με την αξιοπιστία;

Το RevMicro έχει ενσωματώσει παράγοντες ασφαλείας που κανείς άλλος δεν έχει. Επιπλέον, το σύστημα φωτισμού DEva HPS λειτουργεί σε χαμηλή συχνότητα, ασκώντας λιγότερη πίεση στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Πραγματικά ένα σύστημα plug and play—απλώς ακολουθήστε τις εύκολες οδηγίες στον οδηγό που περιλαμβάνεται. μπορείτε να προγραμματίσετε δύο ζώνες σε λίγα μόνο λεπτά. Τα καλώδια σκανδάλης ελέγχου φωτισμού και τα καλώδια αισθητήρων λειτουργούν σε εξαιρετικά χαμηλές τάσεις για περαιτέρω βαθμό αξιοπιστίας και ασφάλειας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RLC για να ελέγξω το άλλο μου σύστημα φωτισμού;

Εάν δεν είναι εξοπλισμένα με θύρα δεδομένων Series Revolution ή Phantom, το RLC1 δεν θα μπορεί να δει το Sunset/Sunrise ή Dim, ωστόσο, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να χρησιμοποιήσετε τα ρελέ σκανδάλης 6 volt για να ενημερώσετε την ταχύτητα ON/OFF/ή την ενεργοποίηση τερματισμού υψηλής θερμοκρασίας — έτσι είναι δυνατή η προσθήκη ή η αντικατάσταση των ballasts σας όσο μπορείτε με τη σειρά DEva ή Phantom κατά την εκκίνηση μετά τη μετάβαση στο RLC1.

Το θέλω! Που πάω?

Ρίξτε μια ματιά στο Revolution Micro ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ Καταχώρηση για προτιμώμενους μεταπωλητές ή ρωτήστε τους αγαπημένους σας προμηθευτές υδροπονικών

Ετικέτες: crop lighting, de hps, DEva, rev micro, Revolution micro

Schreibe einen Kommentar