Σύστημα φωτισμού DEva HPS Grow

0
Σύστημα φωτισμού DEva HPS Grow

Σύστημα φωτισμού DEva HPS Grow

Revolution Micro Does it Again, τα φώτα ανάπτυξης χαμηλής συχνότητας DE HPS είναι ΕΔΩ

Όσον αφορά τον φωτισμό των καλλιεργειών, είτε για κηπουρική σε εσωτερικούς χώρους είτε για χρήση ως συμπληρωματικά συστήματα φωτισμού θερμοκηπίου, ο όρος „game changer“ χρησιμοποιείται πολύ – πράγμα που τον κάνει περισσότερο ως σήμα του „ίδιο πράγμα, διαφορετικό πακέτο“ σε πολλά των περιπτώσεων. Αυτό είναι ατυχές από τις απόψεις, γιατί δεν μπορούμε να σκεφτούμε άλλο τρόπο για να περιγράψουμε αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο σύστημα φωτισμού λαμπτήρων ανάπτυξης HPS με διπλό άκρο.

Σοβαρά, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή παιχνιδιού για την τεχνολογία φωτισμού καλλιεργειών.

Revolution Micro Company

Τι νέα

Για να φτάσετε κατευθείαν στα ορειχάλκινα εξαρτήματα, τι διαφορετικό έχει αυτό το σύστημα HPS με διπλό άκρο RevolutionMicro είναι ότι είναι το πρώτο και μοναδικό αναπτυσσόμενο φως διπλού άκρου που κινείται σε χαμηλές συχνότητες. Υπάρχουν περισσότερα από αυτό επίσης? αλλά ας ξεκινήσουμε από εκεί

DE HPS Lamp Revolution Micro

Έλεγχος ώμου τεχνολογίας

Ως οπαδός του Grozine, μπορείτε να θυμηθείτε την καινοτόμο δουλειά του Rev Micro στο αντιμετώπιση του ζητήματος του ΕΝΙ που δημιουργούσε προβλήματα στους καλλιεργητές και τους ανθρώπους που ζουν κοντά τους. Στη ρίζα του προβλήματος, φυσικά, ήταν οι Υψηλές Συχνότητες που παράγονται από και διαφεύγουν κακώς θωρακισμένα ηλεκτρονικά στραγγαλιστικά πηνία HID (εκφόρτισης υψηλής έντασης).

Εάν έχετε μελετήσει την τεχνολογία DE για τον κήπο σας (αν δεν το κάνατε, Κάντε κλικ ΕΔΩ), μάθατε ότι οι λαμπτήρες ανάπτυξης DE HPS οδηγούνταν ιστορικά σε πολύ υψηλές ηλεκτρικές συχνότητες—κυριολεκτικά χιλιάδες φορές υψηλότερες από ό,τι είναι η ηλεκτρική σας παροχή ή ότι λειτουργούν τα κοινά ηλεκτρονικά.

deva hps μεγαλώνουν φωτισμός

Πώς το Silent Squarewave βοηθά τους καλλιεργητές

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι σύμφωνα με τις δοκιμές της RevMicro, ΤΙΠΟΤΑ στον κόσμο των φώτων ανάπτυξης διπλού τέλους (DE) δεν παρήγαγε περισσότερο χρησιμοποιήσιμο φως από φυτά ανά watt ηλεκτρικής κατανάλωσης από το σύστημα φωτισμού DEva DE HPS Grow Lighting.

Το Deva HPS Grow Lighting System λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από τα υπόλοιπα, καθιστώντας το αληθινό παιχνίδι αλλαγής. Έχει επίσης κάποια έξυπνη σκέψη και σε άλλους τομείς.

Πρώτον, στην καρδιά του συστήματος Deva βρίσκεται η τεχνολογία Silent Squarewave.

Μόνο ο Greg Richter της RevMicro θα μπορούσε να σκεφτεί να αφαιρέσει μια τεχνολογία βασισμένη στις υψηλές συχνότητες από τη λειτουργία στα 100.000+ Hz και να την ρίξει στα 100 Hz—και να την κάνει να παράγει ακόμα περισσότερο φως—και με ασφάλεια, στη διαδικασία.

Αυτό δεν είναι τύπος-ο, το Silent Squarewave παράγει ένα τέλειο εύρος ζώνης για τεχνολογίες φωτισμού HID στα 100 Hz (για αναφορά, η τάση γραμμής είναι συνήθως 50-60 Hz).

Η έξοδος 100 Hz (έναντι συμβατικών 100.000+) βοηθά στην εξάλειψη ή τη δραστική μείωση του προβλήματα όπως το EMI και το λιγότερο γνωστό ζήτημα της Αρμονικής Παραμόρφωσης που μπορεί να συμβεί σε ορισμένους τύπους λαμπτήρων HID.

Ένα τετράγωνο ημιτονικό κύμα παράγει μια προβλέψιμη άνοδο και πτώση στο «σχήμα» της ηλεκτρικής παραγωγής, αντί για ένα άγριο και απρόβλεπτο μήκος κύματος – αυτό αντανακλάται άμεσα στην ποιότητα του φωτός που μπορεί να παραχθεί στη λάμπα ανάπτυξης σας, με βάση την ποιότητα και τον τύπο της ηλεκτρικής παραγωγής από τα στραγγαλιστικά πηνία σας σε πολλούς τύπους λαμπτήρων HID. Τα φυτά «βλέπουν» τη διαφορά σε πολλές περιπτώσεις και ανταποκρίνονται θετικά. Μπορεί επίσης να προάγει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας και λιγότερο κίνδυνο αστοχιών επίσης.

Οι DEva hps μεγαλώνουν ελαφρά

Τι άλλο διαφέρει με το σύστημα φωτισμού DEVa HPS Grow;

· Σχεδιασμός εξοικονόμησης ύψους – μπορείτε να μεγαλώσετε τα φυτά σας για υψηλότερες αποδόσεις στο σύστημα Deva λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού και του εξαιρετικά δροσερού περιβλήματος λειτουργίας

· Μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή. συχνά βαθμός αεροσκαφών δημιουργώντας ένα ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο σύστημα φωτισμού DE σε σχέση με αυτό που είναι διαθέσιμο επί του παρόντος. Για παράδειγμα, οι πυκνωτές κατηγορίας αεροηλεκτρονικού εξοπλισμού χαρακτηρίζονται για 36 χρόνια συνεχούς χρήσης, ενώ άλλες μάρκες μπορεί να διαρκέσουν μόνο μερικά χρόνια.

· Σχεδιασμένο από την Real for Growers FOR Real Growers

· Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ελεγκτή Ballast RLC-1 για λειτουργία προγραμματιζόμενου και αποκριτικού ψηφιακού φωτισμού καλλιέργειας από 1-512 μονάδες DEva (359$ MSRP ή RLC-1 Ballast Controller)

Εμείς στο Grozine είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δοκιμάσουμε αυτή τη συναρπαστική νέα τεχνολογία, γι‘ αυτό μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες δοκιμές Grow και πραγματικές κριτικές δοκιμών Hydro GEAR με το DEva.

Εν τω μεταξύ, είχαμε την τύχη να προλάβουμε έναν πολύ απασχολημένο και παραγωγικό Greg Richter, που εργαζόταν σκληρά στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Rev Micro στην Ταϊλάνδη (Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για αυτό)

GZ: Γκρεγκ, ξέρεις ότι είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της καινοτόμου δουλειάς σου για τους καλλιεργητές. Είχαμε κάποιες ενδείξεις ότι αυτό ερχόταν. Και τώρα που το DEva είναι εδώ, μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το τι σας ενέπνευσε να φέρετε την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι καλλιεργητές μπορούν να χειρίζονται τους λαμπτήρες ανάπτυξης DE έναντι όλων των άλλων που λειτουργούν σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες;

Τα φώτα DE λειτουργούν υπέροχα, γι‘ αυτό οι καλλιεργητές τα αγαπούν. Τα στραγγαλιστικά πηνία που τα οδηγούν, όμως, είναι απλά πρωτόγονα. Υψηλή συχνότητα, υψηλές θερμοκρασίες και κυρίως όλα αντίγραφα ενός σχεδίου. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό και, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πραγματικά ενοχλητικά σχέδια, ωθεί την απόδοση σε πολύ υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα μειώνει την τιμή. Το DEva είναι πολύ, πολύ διαφορετικό, όπως ένα Tesla S είναι διαφορετικό από μια BMW — καλύτερο από κάθε μετρήσιμο τρόπο και καθόλου όμοιο κάτω από το καπό. Εάν το Tesla ήταν φθηνότερο από το BMW, όπως το DEva συγκρίνεται με άλλα φώτα DE, η BMW θα είχε έναν «λόγο για το υπάρχον» πρόβλημα.

GZΈχετε υποδείξει ότι στις δοκιμές σας, το DEva με το Ushio παράγει το πιο χρησιμοποιήσιμο φως εγκατάστασης ανά watt ισχύος που χρησιμοποιείται—πείτε μας περισσότερα για αυτήν τη δοκιμή και σε ποιον μπορεί να έχετε δοκιμάσει;

Δοκιμάσαμε με όλα τα μεγάλα ονόματα και μερικά ανερχόμενα κινέζικα αντίγραφα. Είναι όλα αρκετά παρόμοια, αλλά το Ushio έχει το καλύτερο χρώμα, την υψηλότερη απόδοση και είναι όμορφα κατασκευασμένο στη Γερμανία. Περισσότερο PAR ανά δολάριο ισχύος και λιγότερη επιδείνωση της παραγωγής. Είναι υπέροχο φωτιστικό, μακάρι να το είχα φτιάξει και μακάρι να κοστίζει λιγότερο από αυτό. Αξίζει τον κόπο, όμως, και ένα έρχεται σε κάθε φως DEva. Έχω αναφορές δοκιμών, αν τις θέλετε;

GZΟ ελεγκτής έρματος RLC-1 — στην πραγματικότητα, μπορεί να τα κάνει όλα αυτά; Θέλετε να μας πείτε περισσότερα για αυτό;

Το RLC1 είναι έξυπνο, απλό στη χρήση και σχεδόν αλεξίσφαιρο. Από πλευράς αγοράς, αντιμετωπίζουμε την αναλογική τεχνολογία με το πλήρως ψηφιακό RS-485, το ίδιο πράγμα που χρησιμοποιείτε για έλεγχο σε διυλιστήριο ή εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Χωρίς εγκατάλειψη, χωρίς περίπλοκη καλωδίωση και μπορούμε να στέλνουμε και να λαμβάνουμε δεδομένα για την παρακολούθηση της απόδοσης του φωτός, όχι απλώς να είμαστε διακόπτης Dimmer με οθόνη. Αυτό δεν είναι μεγάλο θέμα, είναι η πραγματική υπόθεση – δύο δωμάτια με ανεξάρτητους χρονοδιακόπτες, ράμπες ανατολής και δύσης ηλίου, αυτόματη μείωση της φωτεινότητας με θερμοκρασία, αυτόματη απενεργοποίηση και έξυπνη επανεκκίνηση δεν σημαίνει ότι δεν περιμένετε να κρυώσουν οι λάμπες όταν η τροφοδοσία είναι απενεργοποιημένη ώρα. Τα φώτα 512 DEva ανάβουν σε ένα χειριστήριο, όταν όλοι οι άλλοι κάνουν λήψη για 75 ή 80 με αναλογικά χειριστήρια φωτισμού δρόμου. Πραγματικά αλλάξαμε το μπαρ, ξέρεις;

Ελεγκτής RLC 1

Schreibe einen Kommentar