Το τέλειο ηλεκτρονικό ποδήλατο για κατασκηνωτές αυτοκινήτων και βαν σωσίβιους

Το τέλειο ηλεκτρονικό ποδήλατο για κατασκηνωτές αυτοκινήτων και βαν σωσίβιους

November 12, 2021 0 Von admin

Το τέλειο ηλεκτρονικό ποδήλατο για κατασκηνωτές αυτοκινήτων και βαν σωσίβιους

Buzz E-Bikes Charter F Αναδιπλούμενο:

Η έλλειψη τοπικής κινητικότητας αντιπροσωπεύει ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του κάμπινγκ με βαν ή της σκηνής στην οροφή. Όταν το όχημά σας γίνεται το στρατόπεδό σας, είναι δύσκολο να χτυπήσετε ένα τοπικό μονοπάτι ή να κάνετε μια προμήθεια, καθώς σημαίνει να μαζεύετε τα πράγματά σας και να απομακρύνετε την κατασκήνωσή σας για αυτήν την εκδρομή.

Αλλά το νεότερο ηλεκτρικό ποδήλατο από την Buzz E-Bikes προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για τοπικά ταξίδια μακριά από την κατασκήνωση. Το ποδήλατο Charter F Folding ζυγίζει μόλις 35 λίβρες και είναι συμπαγές στο μέγεθος της χειραποσκευής για εύκολη μεταφορά ακόμη και σε οχήματα που είναι ήδη γεμάτα με εξοπλισμό κατασκήνωσης. Όταν είναι έτοιμο για χρήση, το Charter F ανοίγει για να ταιριάζει σε αναβάτες όλων των μεγεθών. Μοιραστήκαμε το ποδήλατο μεταξύ μιας γυναίκας 5’4″ και ενός άνδρα 6’2″ και και οι δύο το βρήκαν άνετο για εκτεταμένες βόλτες – η μεγαλύτερη δοκιμαστική μας βόλτα ήταν λίγο πάνω από 30 μίλια.

Το Charter F διαθέτει τροχούς 20 ιντσών και ύψος καθίσματος που κυμαίνεται από 29 έως 40+ ίντσες.

Ένας εκτροχιαστής 7 ταχυτήτων υποστηρίζει ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης hub που διαθέτει 3 επίπεδα υποβοήθησης ισχύος. Το ποδήλατο ταξιδεύει εύκολα με 15-20 μίλια/ώρα στο επίπεδο και ακόμη και ο ελεγκτής 6’2″ (220 λίβρες) βρήκε ότι μπορούσε να απολαύσει μέτριες αναρριχήσεις σε λόφο με ταχύτητα άνω των 10 μίλια/ώρα και δεν αδειάσαμε πλήρως την μπαταρία ακόμη και στο μεγαλύτερες δοκιμαστικές βόλτες 30+ μιλίων. Οι εκπρόσωποι της μάρκας λένε ότι η μπαταρία 30 volt της μοτοσυκλέτας έχει δυναμική αυτονομία 40+ μιλίων όταν έχει ρυθμιστεί σε μεσαία υποβοήθηση, αλλά σε εδάφη κύλισης όπου χρησιμοποιείται υψηλή υποβοήθηση, οι αναβάτες θα πρέπει να περιμένουν κατά μέσο όρο 25 μίλια ανά φόρτιση.

Τα χειριστήρια είναι απλά και εύκολα στη χρήση εν κινήσει – χειριστήρια εκτροχιαστή στη δεξιά λαβή και το χειριστήριο ισχύος βρίσκεται στα αριστερά.

Με έδρα το Dayton του Οχάιο, το Buzz E-Bikes προσφέρει μια σειρά από άλλα ποδήλατα, αλλά το νέο Charter F Folding Bike είναι ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουμε δει για την κοινότητα του κάμπινγκ. Ο συμπαγής σχεδιασμός και το μέτριο βάρος του ποδηλάτου το καθιστούν ιδανικό για χρήστες με περιορισμένο χώρο. Και η απόδοση και η αντοχή του το καθιστούν μια άξια επιλογή μεταφοράς για ημερήσιες εκδρομές εκτός κατασκήνωσης.

Το Buzz E-Bike Charter F Folding Bike που πωλείται από $999 είναι διαθέσιμο απευθείας από την εταιρεία στο https://www.buzzbicycles.com/electric-folding-bikes/