Fox Racing Winter MTB Apparel Review

Fox Racing Winter MTB Apparel Review

Februar 24, 2021 0 Von admin

Υπάρχει ένα ρητό που λέει κάπως, „Δεν υπάρχει κακός καιρός, απλά αδύναμος ______“. (Εισαγάγετε δρομείς, ποδηλάτες κ.λπ.) Λοιπόν, ζώντας στα 8.400′ στα βουνά του Κολοράντο, μπορώ να βεβαιώσω ότι υπάρχει κακός καιρός όταν έχουμε ανέμους με ταχύτητα 60 μίλια την ώρα, χιονοθύελλες που ρίχνουν πόδια χιόνι και θερμοκρασίες σπάνια πάνω από το μηδέν για το ένα τρίτο του έτους. Έτσι, όταν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τη χειμερινή σειρά ειδών ένδυσης ιππασίας Defend της Fox Racing, το ξεπέρασα γιατί ξέρω ότι με τον κατάλληλο εξοπλισμό δεν υπάρχουν πολλές μέρες που δεν μπορείτε να βγείτε έξω και να οδηγήσετε.

Λεζάντα: Φωτογραφία: Aaron Bible @definitelywild

Η Fox Racing είναι ηγέτης στην ένδυση ποδηλάτων βουνού και αξεσουάρ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνεχίζουν να καινοτομούν και να προσφέρουν εξοπλισμό παγκόσμιας κλάσης. Με την κυκλοφορία της γραμμής Defend για κρύο καιρό, η Fox έδωσε πλέον τη δυνατότητα να οδηγείτε όλο το χρόνο ανεξάρτητα από το πού ζείτε. Ήθελα να δοκιμάσω αυτό το εργαλείο σε κάποιο πραγματικό χειμώνα στα ψηλά βουνά του Κολοράντο. Δοκίμασα το Defend Fire Pant, το Defend Fire Glove, το TecBase Long Sleeve, το Ranger Water 3L Jacket και το Enduro Pro ¾ στενό. Με αυτή τη ρύθμιση, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παραμείνετε στεγνοί και ζεστοί. Η γραμμή Defend διαθέτει προστασία ενισχυμένη με κέβλαρ και κολλημένες ραφές που παρέχουν απαράμιλλη προστασία και ανθεκτικότητα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Στη σειρά Fox Defend, τα κομμάτια ρούχων περιγράφονται περαιτέρω με τα «Water», «Fire», «Wind». Το „Water“ παρέχει εξαιρετική υδατοαπωθητικότητα. Το „Fire“ είναι τα πιο ζεστά και μονωμένα κομμάτια και το „Wind“ είναι αντιανεμικά εξωτερικά στρώματα. Μέσω ενός συνδυασμού αυτών, δεν υπάρχει πραγματικά καιρός στον οποίο δεν θα μπορούσατε να οδηγήσετε. Η Fox δεν παρέχει προτεινόμενες θερμοκρασίες οδήγησης για κανένα από τα ρούχα της, αλλά θέλαμε να δούμε αν θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιες που θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε τις επιλογές ρούχων σας .

Το Fox Defend Fire Pant έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει σοβαρές καταστάσεις. Διαθέτει επίστρωση DWR για να είναι υδατοαπωθητικό και φλις επένδυση για ζεστασιά ακόμα και στις πιο βάναυσες συνθήκες του χειμώνα. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο τέντωμα που του επιτρέπει να κινείται μαζί σας. Το πόδι είναι κωνικό με μια άνετη, ελαστική μανσέτα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πιάσετε ένα δαχτυλίδι ή αλυσίδα αλυσίδας. Διαθέτει επίσης πόρπη Race Ratchet της Fox, που κάνει τις ρυθμίσεις εν κινήσει εξαιρετικά εύκολες. Αυτό το παντελόνι είναι απίστευτα ζεστό. Ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από 20 βαθμούς, ίδρωνα μετά από είκοσι λεπτά.. Οι παγίδες φλις επένδυσης θερμαίνονται όμορφα και οι αδιάβροχες προσόψεις κρατούν τον κρύο αέρα. Η ραφή είναι 31″ και η μέση είναι ρυθμιζόμενη. Τα βρήκα λίγο κοντά γιατί ήταν 6’1” αλλά οι λαστιχένιες λαβές στη μανσέτα τους κράτησαν στη θέση τους και εξακολουθούσαν να κρατούν τον αέρα και το χιόνι έξω.

<Λεζάντα: Φωτογραφία: Aaron Bible @definitelywild >

Πρόσθεσα το Enduro Pro ¾ σφιχτό ως βασικό στρώμα με το σαμουά, την άνετη και ευέλικτη εφαρμογή του και την κορυφαία προστασία γονάτων D30 παγκοσμίως. Η προστασία όπως αυτή είναι σημαντική οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, αλλά ακόμα περισσότερο όταν το μονοπάτι είναι καλυμμένο με χιόνι και πάγο όταν πέφτετε. Η προστασία γονάτων στο σφιχτό Enduro Pro είναι επίσης αφαιρούμενη, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερη εμβέλεια κίνησης που επιτρέπει τη χρήση τους για ιππασία αντοχής ή ακόμα και στο γυμναστήριο εσωτερικού χώρου. Το Enduro Pro λειτούργησε πολύ καλά ως βάση για το Defend Fire Pant. Σε μια ηλιόλουστη μέρα της δεκαετίας του ’30 θα μπορούσατε να τα φορέσετε μόνοι σας, αλλά διαφορετικά, θα συνιστούσα να τα συνδυάσετε. Τις πολύ κρύες μέρες, όπως τη δεκαετία του ’20 με ένα κρύο, το να συνδυάσετε αυτά τα παντελόνια μαζί είναι ιδανικό.

Λεζάντα: Φωτογραφία: Aaron Bible @definitelywild

Για μπλουζάκια, δοκίμασα το μπουφάν Ranger Water 3L. Αυτό το σακάκι έχει πλήρως κολλημένες ραφές και αδιάβροχα φερμουάρ που κρατούν τα πάντα έξω. Δοκίμασα αυτό το μπουφάν πριν από μερικές εβδομάδες σε μια από τις σκληρές καιρικές μέρες μας – ριπές ανέμου με ταχύτητα 60 mph, αφόρητο κρύο – και κράτησε τον καιρό στον κόλπο. Με πολλές διαφορετικές τσέπες μπορείτε να αποθηκεύετε τα πράγματά σας και να τα διατηρείτε στεγνά. Η κουκούλα είναι επίσης αρκετά μεγάλη ώστε να καλύπτει το κράνος σας. Δεν βρέχει πολύ στο Κολοράντο, επομένως δεν μπόρεσα να δοκιμάσω τη στεγανότητα, αλλά ανάλογα με το πόσο δυνατή βρέχει, θα μπορούσατε να περιμένετε να μείνετε στεγνοί τουλάχιστον μερικές ώρες έντονης βροχής λόγω της κατασκευής 3 επιπέδων. Το Ranger Water 3L κάνει εξαιρετική δουλειά κρατώντας το υγρό και τον αέρα έξω, αλλά δεν είναι μονωμένο ή επενδυμένο για να προσφέρει στον χρήστη ένα ευρύτερο φάσμα θερμοκρασιών για να το φορέσει. Οι ελαστικές μανσέτες είναι άνετες και κρατούν καλά και η ουρά του το σακάκι είναι αρκετά μακρύ ώστε να κρατά τον πισινό σας στεγνό. Επιτρέπει επίσης αρκετό χώρο για να φορέσετε ένα πακέτο από κάτω και να μην οδηγείτε πολύ μακριά.

Λεζάντα: Φωτογραφία: Aaron Bible @definitelywild

Είχα επίσης το TecBase Long Sleeve Baselayer. Αυτό είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί κάτω από μια φανέλα, σακάκι ή μόνο του. Είναι ελαφρύ, άνετο και αναπνέει. Ως βασικό στρώμα λειτουργεί πολύ καλά. Έχει επίσης μακρύτερη πλάτη για περισσότερη ζεστασιά όταν βρίσκεται σε θέση οδήγησης. Για να φορεθεί μόνο του, θα πρέπει να είναι αρκετά ζεστό, όπως πάνω από 50 βαθμούς. Αλλά έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται ως βασικό στρώμα αφού δεν έχει τσέπες. Συνδύασα αυτό το στρώμα βάσης με το Ranger Water Jacket εκείνη την άγρια ​​κρύα μέρα και παρέμεινα ζεστός σε όλη τη διάρκεια του κύκλου μου στο σύστημα διαδρομής Blue Dot.

Για να το ολοκληρώσω, είχα το Defend Pro Fire Glove. Αυτό το γάντι είναι απίστευτα ζεστό για να μην είναι μονωμένο. Είναι φλις επενδεδυμένο με επίστρωση DWR ώστε να κρατά έξω τον αέρα και το νερό. Η παλάμη είναι επίσης Axe Suede που είναι εξαιρετικά ανθεκτική και αδιάβροχη. Βρήκα ότι ήταν πολύ ζεστό για οτιδήποτε πάνω από 40 βαθμούς. Σε αυτές τις θερμότερες θερμοκρασίες μπορεί να ιδρώσει αρκετά στο γάντι με την φλις επένδυση και το αδιάβροχο/αντανεμικό κέλυφος του. Η μανσέτα είναι πολύ άνετη και έχει σχεδιαστεί για να κρατά τα στοιχεία έξω προσθέτοντας επίσης τη συνολική ζεστασιά του γαντιού. Η μανσέτα είναι επίσης λίγο πιο μακριά, ώστε να μένει πιασμένη στα μανίκια σας.

Λεζάντα: Φωτογραφία: Aaron Bible @definitelywild

Συνολικά, όλα αυτά τα κομμάτια απέδωσαν πραγματικά στις προσδοκίες. Αυτός ο συγκεκριμένος συνδυασμός, όπως περιγράφεται παραπάνω, θα λειτουργούσε πολύ καλά για καθημερινές μέρες στο ποδήλατο που δεν είναι πολύ κρύο και με πρόσθετο μεσαίο στρώμα ή το μπουφάν Fox Flexair Pro Fire Alpha (δεν έχει δοκιμαστεί σε αυτήν την κριτική) δεν υπάρχει πραγματικά κανένα καιρός στον οποίο δεν θα μπορούσατε να επιβιβαστείτε (αυτό είναι ακόμα ασφαλές να οδηγείτε).

**Αποποίηση ευθυνών: Είχαμε έναν απίστευτα ήπιο χειμώνα στο Κολοράντο. Συνήθως η πόλη μας στα 8400 πόδια έχει κατά μέσο όρο 200 ίντσες χιονιού και βάναυσους ανέμους. Είχαμε μερικές μέρες με αέρα, αλλά όχι τα τυπικά σύνολα χιονιού. Παρόλα αυτά, μπορέσαμε να δοκιμάσουμε το γρανάζι σε κάποιες κρύες θερμοκρασίες, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να το βάλουμε στους ρυθμούς του σε πραγματικά σκληρές συνθήκες. Εξ ου και οι φωτογραφίες στον ήλιο και σχεδόν καθόλου χιόνι.