Rock Nutrients – GROZINEGROZINE

0
Rock Nutrients – GROZINEGROZINE

The Rock Nutrients Invasion

Το Rock ήρθε για να μείνει…

Εάν είστε καλλιεργητής στη Βόρεια Αμερική, είναι ένα καλό στοίχημα για το οποίο ακούτε ή ακόμα και βιώνετε την εισβολή των Rock Nutrients που έχει αγγίξει και ριζώσει τον τελευταίο χρόνο περίπου. Ενώ σε αυτήν την πλευρά της λίμνης το Rock Nutrients γίνεται γρήγορα ένα οικείο όνομα που συνδέεται με την υψηλής ποιότητας υδροπονία και την παραγωγή κηπευτικών, οι καλλιεργητές στην Αυστραλία τρέχουν με Rock Nutrients – στην πραγματικότητα, φέτος σηματοδοτεί την 20η επέτειό τους.

Το Rock Nutrients έχει τις ρίζες του στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας. Η Αδελαΐδα και ένα μεγάλο μέρος της Αυστραλίας είναι γνώστες της εμπορικής παραγωγής υδροπονίας, και σε πολύ μεγάλη κλίμακα, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τη Βόρεια Αμερική. Οι φράουλες NFT, το μαρούλι και άλλες καλλιέργειες υδροπονίας υψηλής αξίας καλλιεργούνται σε κλίμακα στρεμμάτων ή εκταρίων. Αυτή είναι μια σοβαρή ανάπτυξη, όπου τα αποτελέσματα μετρούν. Η αποτυχία των καλλιεργειών μπορεί να σας βάλει εκτός επιχείρησης όταν μεγαλώνετε έτσι.

ροκ πριν και μετά τις ντομάτες

Πάνω: Κάντε κλικ στο IMG για μεγέθυνση και δείτε την απόδοση του Rock.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πρακτικές γνώσεις και τεχνογνωσία σε επίπεδο πανεπιστημίου στην υδρολογική πισίνα της Αυστραλίας και ορισμένες από τις πιο κορυφαίες τεχνολογίες που έχουν εξελιχθεί και εμφανιστεί έχουν τελειοποιηθεί και αναπτυχθεί περαιτέρω από τον επικεφαλής χημικό και συνιδρυτή της Rock Nutrients. Σε μια καθιερωμένη αγορά, τα προϊόντα ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψουν, και μισό αστειεύομαι μισή αλήθεια, ένας Αυστραλός είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί στην εξώπορτά σας από οποιονδήποτε άλλον εάν δεν είναι ικανοποιημένος με το πώς το προϊόν σας ανταποκρίνεται στους ισχυρισμούς του.

ένα μέρος υδροπονικών θρεπτικών συστατικών

ΕΥΚΟΛΟ, Προσιτό & Αποτελεσματικό: Fusion One Step Hydro Formula

Εκτός από το ότι πρέπει να εργάζεστε όπως ισχυρίζεται, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην αγορά της Αυστραλίας, επομένως για να παραμείνετε στην επιχείρηση για 20 χρόνια απλά πρέπει να έχετε προϊόντα που προσφέρουν μεγαλύτερη αξία. Αυτό σημαίνει πράγματα όπως η παροχή πολλαπλών πλεονεκτημάτων με κάθε μπουκάλι που προσφέρετε στους καλλιεργητές για τη δεξαμενή τους, αντί να χωρίσετε την ίδια φόρμουλα, για παράδειγμα, σε 3 ή 4 διαφορετικά προϊόντα.

Αυτή η συνταγή επιτυχίας ήταν ο θεμέλιος λίθος της προφανούς επιτυχίας της Rock Nutrients να εισχωρήσει και να καθιερωθεί ως μια κορυφαία εταιρεία υδροπονικών λιπασμάτων και θρεπτικών ουσιών στη Βόρεια Αμερική. Φέτος η Rock Nutrients Int.’l υπό την καθοδήγηση του Ash Day, εισήλθε και κέρδισε ταυτόχρονα την αποδοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε: Και στον Καναδά, ε!

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί η αγορά υδροπονικής, αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα!

Υπάρχουν ήδη πολλές επωνυμίες στον ιστότοπο ή στο ράφι του αγαπημένου σας προμηθευτή υδροπονικών, όλα με αξιώσεις φήμης και πλεονεκτήματα. Για να σας παραλάβει ένας κορυφαίος διανομέας όπως η HydroFarm Supply και να λάβετε μερικούς από τους καλύτερους αντιπροσώπους στους αντίστοιχους τομείς πίσω από το προϊόν σας σε πλήρη ισχύ και σε καταστήματα λιανικής υδροπονίας και αίθουσες ανάπτυξης σε μια χώρα σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν ότι το θρεπτικό συστατικό σας αποδίδει αποτελέσματα.

Αυτό σημαίνει πράγματα όπως η παροχή πολλαπλών πλεονεκτημάτων με κάθε μπουκάλι που προσφέρετε στους καλλιεργητές για τη δεξαμενή τους, αντί να χωρίσετε την ίδια φόρμουλα, για παράδειγμα, σε 3 ή 4 διαφορετικά προϊόντα.

Μιλήσαμε με τον Ash Day – τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο Instagram ως „Rock Nutrients“ – για να του θέσουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την επιτυχία που η Rock είναι δύσκολο να αγνοηθεί στις παγκόσμιες αγορές.

Rock Nutrients Road Crew

Rock Nutrients Road Crew

GZ-Στάχτη, δοκιμάσαμε τα θρεπτικά συστατικά σου, όπως ξέρεις, και τα λατρεύουμε! Υπέροχο προϊόν. Δεν περιμέναμε να μείνουμε τόσο έκπληκτοι από τα αποτελέσματα. Ευχαριστούμε για τα δείγματα που μας προωθήσατε περίπου ένα χρόνο πριν.

Ημέρα τέφρας-Χαρά μου… αυτό ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας μας να έρθουμε στη Βόρεια Αμερική. Οδηγούμαστε στα αποτελέσματα και το να βλέπεις είναι να πιστεύεις. Άλλες υποβαθμισμένες εταιρείες έμαθαν ότι με τον δύσκολο τρόπο—πρέπει να προσφέρεις εξαιρετικά αποτελέσματα και καλή αξία. Δεν αρκεί να προσφέρουμε απλά λιπάσματα, οι άνθρωποι περιμένουν περισσότερα όταν ψωνίζουν για τις καλλιέργειές τους σε καταστήματα υδροπονίας.

GZ-Ως κατασκευαστής θρεπτικών ουσιών με τις ρίζες σας εκτός των ΗΠΑ, πρέπει να έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που έχετε να προσφέρετε για να δοκιμάσετε την τύχη σας στις παγκόσμιες αγορές, δεδομένης της ανταγωνιστικής φύσης των ήδη εγκατεστημένων εταιρειών υδροπονικών λιπασμάτων.

Ημέρα τέφρας-Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι εμείς ως εταιρεία, όπως και τα προϊόντα μας, μπορούμε να τα πάμε καλά με οτιδήποτε άλλο σε αρμονία. Ελπίζω να προσθέσουμε κάτι στις αγορές που επιλέγουμε για να προσφέρουμε τη μάρκα των θρεπτικών συστατικών μας – δεν πρόκειται να αφαιρέσουμε τίποτα και η σκέψη της συνύπαρξης με άλλες καθιερωμένες εταιρείες είναι αυτό που κάνουμε. Επίσης, πρέπει να προσθέσω, καθώς αυξάνονται οι πωλήσεις, πλησιάζουμε στην κατασκευή εδώ στις ΗΠΑ. Ένα πολύ θετικό βήμα που ανυπομονούμε να κάνουμε σύντομα.

GZ-Μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοείτε με αυτό με την εμπειρία μας στη χρήση του Resinator (RSN8), του πρόσθετου ανθίσματος σας. Πήγε δίπλα-δίπλα εκτός από ένα υπάρχον πρόγραμμα που έδινε σταθερά καλά αποτελέσματα στον δοκιμαστικό μας κήπο. «Τα πήγαινε καλά» με τα άλλα πράγματα από διαφορετικές εταιρείες που χρησιμοποιούσαμε ήδη – και όπως γνωρίζετε, το έχουμε χρησιμοποιήσει εκτενώς από τότε.

Δεν μας πειράζει να σας πούμε ότι το χρησιμοποιήσαμε στην πραγματικότητα για να αντικαταστήσουμε μερικά άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαμε – απλά είναι πιο εύκολο να αναμίξετε μια δεξαμενή με λιγότερα εξαρτήματα.

Ημέρα τέφρας-Σίγουρα δεν με πειράζει να το ακούω! Αυτό εννοούμε: πρέπει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κάτι πάνω και πέρα ​​από αυτό που ήδη έχετε. Αυτό είναι θεμελιώδες για εμάς στη Rock, και ισχύει για πάνω από 20 χρόνια τώρα – γι‘ αυτό βρισκόμαστε εδώ που είμαστε.

GZ-Εκτός από τις φόρμουλες σας, τι άλλο θα λέγατε ότι ήταν καθοριστικό για την επιτυχία σας να εδραιωθείτε ως κατασκευαστής στις παγκόσμιες αγορές;

Ημέρα τέφρας-Α, αυτό είναι εύκολο. Είναι καλοί άνθρωποι. Ξέρουμε ότι αυτό που έχουμε είναι καλό, αλλά χωρίς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είμαστε απλώς μια ιδέα. Είναι οι εκπρόσωποί μας, οι διανομείς και άλλα μέλη της ομάδας μας που μας βοηθούν πραγματικά να ζωντανέψουμε στα μάτια των καλλιεργητών. Ουσιαστικά είναι η αγάπη μας για το φυτό και τα αποτελέσματα και η απλότητα με την οποία παραδίδονται.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάς βοήθησαν πραγματικά να ξεπεράσουμε αυτό το σημείο: είμαστε πραγματικοί άνθρωποι με πραγματική αγάπη για την καλλιέργεια – όχι γεμιστά πουκάμισα που προσποιούνται ότι καταλαβαίνουν πώς είναι να είσαι καλλιεργητής. Εκτός από την κατανόηση των αναγκών ενός καλλιεργητή πραγματικού κόσμου, είναι σημαντικό για εμάς να συμπεριφερόμαστε με επαγγελματικό τρόπο, με ακεραιότητα, ενώ είμαστε πιστοί στις ρίζες μας.

βράχου θρεπτικά συστατικά διασκέδαση παιδιά

Rock ‚Till You Drop!

GZ-Ακριβώς, ήσασταν καλλιεργητής καριέρας πριν από το Rock…

Ημέρα τέφρας-Χα, χα…ναι, σωστά. Πάντα έλεγα «αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, έλα μαζί τους». Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα κάτω από τον ήλιο για προϊόντα καλλιέργειας στην εποχή μου και δεν θα μπορούσα ποτέ να τα πάω καλύτερα από το Rock. έτυχε επίσης να είναι πιο εύκολο στη χρήση. Οι αρχικοί ιδρυτές στην Αυστραλία, ο Shane και ο Tyler, ήταν φίλοι πολύ πριν σκεφτούμε να συνεργαστούμε…και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

GZ-Ευχαριστώ για την εσωτερική σέσουλα, Ash. Σας ευχόμαστε συνεχή επιτυχία-ΚΑΙ-χαρούμενα μονοπάτια στο V-ROD σας αυτό το καλοκαίρι.

EB Σημείωση: Η τέφρα ζει και αναπνέει Ροκ – σοβαρά ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της υδροπονικής βιομηχανίας. Ίσως να είναι και από τους πιο ταπεινούς.

Η οικογένεια προϊόντων Rock Nutrients (#rockfamilia):

The Rock Sheet:

RockUSAFeedChart2014VerA1500

Ετικέτες: υδροπονικά θρεπτικά συστατικά, υδροπονία, θρεπτικά συστατικά βράχου

Schreibe einen Kommentar